Plaatsing


Plaatsing tegels en sanitair van A tot Z

U bent van plan een nieuwe badkamer of keuken te (ver)bouwen? U hebt uw nieuwe tegels voor de woonkamer of terras en u zoekt naar professionele hulp om uw bouwprojecten naar goede banen te leiden? Wacht niet meer en vraag een gratis offerte voor de plaatsing van je tegels en/of sanitair.

Bij Giovanni kunt u beroep doen op onze professionele plaatsers van tegels en sanitair die uw bouwproject waarmaken tot in de kleinste details. Ook al bevindt uw bouwproject in Vlaanderen, in Wallonië of in Brussel, wij stellen onze diensten in heel België voor. 

Zoals u hieronder kunt zien, zorgen wij voor alles! In de eerste plaats hoort de uiteenname, gevolgd door de loodgieterij en de plaatsing van de elektriciteitskabels. Na de muurrectificaties komt de plaatsing van tegels en/of sanitair. Vervolgens eindigen we met de afwerking. Met andere woorden zorgen wij voor alle werken van A tot Z.

plaatsing

plaatsingsdienst

Laat zowel uw tegels, als ook uw parket en/of sanitair door onze plaatsingsdienst installeren en geniet van een vermindering van 15% op de btw* én voordelige condities bij uw aankoop.

*woning van minimum 10 jaar.


Vraag hier uw gratis offerte aan


* verplicht in te vullen


Voorbeelden van onze projecten

plaatsing1
plaatsing1A
plaatsing2
plaatsing2A
plaatsing3
plaatsing3A
plaatsing4
plaatsing4A
plaatsing5
plaatsing5A
Klik hier en ontdek onze verschillende projecten